TV kijken in corona-tijd: de huisbioscoop

Dit zijn de goedkoopste, duurste en meest populaire OLED tv’s

Er was een tijd dat een televisie iets waarvoor mensen spaarden. Of iets dat mensen niet konden betalen. En in die tijd kwamen er wel eens berichten door van hele mega multi rijke mensen die een thuisbioscoop hadden.

Die tijd is voorbij. Want er bestaat nu zoiets als een Oled Tv, te koop voor 1200 euro en met scherp beeld en zulk goed geluid, dat je er makkelijk je eigen drive in bioscoop mee kan beginnen.

Nu ben ik zelf geen tv-kijker. Sterker, ik heb niet eens een tv. Dat scheelt me veel geld. Ik heb geen geld uitgegeven aan het toestel, ik betaal geen Ziggo of ander tv-abonnement en – dat is het belangrijkste – ik hou tijd over om geld te verdienen. Met beleggen, handelen, boeken schrijven, en deze website bijhouden.

Maar toen kwam Corona… en ineens had ik enorm veel behoefte aan andere mensen zien en horen. En aangezien mijn eigen vrienden en familieleden onbereikbaar waren of onverstaanbaar vanwege hun mondkapjes, ging ik tv kijken. Zuinig als ik ben, deed ik dat illegaal op het Netflix-account van mijn ex. Die vond dat prima, denk ik. Ik keek zes seizoenen van de meest verschrikkelijke series en één seizoen van de leukste serie. Ik leerde al tv kijkend Zweeds, Frans en Italiaans. Het enige nadeel was dat ik nog steeds geen tv had en dus alles op een heel klein MacBook-schermpje keek. Het leverde me nekkramp en rare tintelingen in mijn schouders op.

Daarom dat ik nu overweeg om zo’n mega surround extreem scherp-beeld-ding te kopen dat OLED heet. Ik las ergens dat dit de must-have uit de lockdowntijd is. De tweede golf komt er bijna aan, ik moet denk ik wel zo’n ding kopen. Het scheelt veel geld aan bioscoopkaartjes en omdat ik bijna niet meer op vakantie of uit eten ga, heb ik het aanschafbedrag al bijna terugverdiend.

Dit zijn de goedkoopste, duurste en meest populaire OLED tv’s

MobileMobile

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s