Wie wil een macbook ruilen tegen een kat?

Wie wil een macbook ruilen tegen een kat? Op dit moment pas ik op de kat van mijn moeder. Ze is een jaar of veertien (de kat). Ze is heel leuk en grijs en een beetje aan de dikke kant en ze miauwt. Verder heeft ze weinig onderhoud nodig. De zak kattenvoer krijgt u er gratis bij. De reden dat ik haar graag van de hand doe is niet omdat ik niet van katten houd, maar omdat ik nog meer van mijn macbookje houd. Maar sinds ik mijn computertje in de regen heb laten liggen, is ie niet meer de oude. Elke vijf minuten crasht mijn macje. Dat is niet leuk. En omdat ik geen geld heb voor een nieuwe, kwam ik op het lumineuze idee om de kat waar ik op pas, te ruilen. Prachtige ouderwetse ruilhandel. U gelukkig en ik gelukkig.

Nawoord: Deze aanbieding is helaas verlopen.

ComputerComputer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s